Roxana Nemeş

23 nov 2012

Date generale despre Roxana Nemeş

Nume: Roxana Manuela Nemeş

Data naşterii: 16 Aprilie 1989

Zodie: Berbec

Ocupaţie: Cantăreaţă

Studii: Facultatea de Jurnalism

Cine este Roxana Nemeş?

Are 23 de ani, este cântăreaţă, a pozat goală pentru Playboy şi impresionează de fiecare dată cu apariţia ei super sexy.

Roxana Nemeş s-a făcut remarcată încă de când a pozat la "Fata de la pagina 3", vrând să intre în lumea show-bizz-ului din Bucureşti.

Următoarea mişcare a fost participarea la concursul "Next Diva". La 21 de ani miza ei în acest concurs nu a fost să devină "Next Diva" ci să acumuleze experienţă şi să se arate publicului aşa cum e.

"Next Diva este o experienţă în sine. Învăţ multe la acest concurs. Însă procesul va continua şi după concurs. Diva nu e un titlu care se primeşte. Sau cu care să te lauzi singură. Lumea din jur trebuie să simtă că sunt divă", declara la vremea respectivă Roxana.

Roxana a făcut şapte ani balet, a urmat cursurile şcolii de modelling "Costin Mărculescu", a fost membru al unei trupe dance din Târgu Mureş "Intens", şi alături de colegele ei cânta dance, pop şi house la tot felul de evenimente atat în oraşul natal cât şi în alte oraşe din zonă.

În anul 2007 a apărut în videoclipul piesei "Lucruri simple" al trupei Activ, iar în anul 2008 a pozat în revista FHM şi a luat premiul "Miss Popularitate" în cadrul concursului Miss România Forever Living Products.

După o perioada de linişte, aceasta a reapărut ca iubită a lui Radu Groza, relaţia lor fiind foarte mediatizată, iar Roxana a început să apară pe prima pagină a multor ziare.

La începutul anului trecut Roxana s-a lansat în muzică.

Blonda şi-a făcut loc pe piaţa muzicală cu melodia "Romanian Wood", şi în colaborare cu rapper-ul Shakadum.

"Dacă muzica pe care am ales să o cânt, precum şi stilul abordat pe scenă sunt provocatoare, cu versuri incitante, în viaţa de zi cu zi nu sunt deloc aşa. Mama mea este modelul meu în viaţă: este înţelegătoare, foarte tolerantă şi foarte înţeleaptă. Cred că asta este secretul cu care a ţinut o familie atât de frumoasă şi sunt foarte mândră că sunt fiica ei. Sper că şi ea e mulţumită de mine", a declarat Roxana.

În iulie 2011, Roxana a pozat pentru revista Playboy:

"Mi-a plăcut foarte mult echipa Playboy. În primul rând, m-au făcut să mă simt foarte bine şi am intrat repede în pielea personajului. Sunt foarte mândră de acest pictorial", a mărturisit Roxana Nemeş.

Galerie foto Roxana Nemeş

Stiri despre Roxana Nemeş

Roxana Nemes - Romanian Wood ( feat. Shakadum ) de pe tare.ro

Galerie foto cu Roxana Nemeş

vezi toate pozele

Articole cu Roxana Nemeş

vezi toate stirile

Comenteaza Comentarii
Stefan
Stefan 01.04.2016

Esti numa buna de *

www.BlondaWEB.go.ro
www.BlondaWEB.go.ro 27.02.2017

Facem un show la web ?

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha